coverband Nightwind on facebook  coverband Nightwind on youtube  coverband Nightwind on twitter  coverband Nightwind on googleplus  coverband Nightwind on linkedin    bruiloftsband coverband Nightwind logo 

Bruiloftsband Nightwind de swingende bruiloftsband!


Bruilofstband Nightwind
de swingende en de ultieme bruiloftsband voor  jullie bruiloft en huwelijksfeest. Bruiloftsband Nightwind behoord al heel wat jaren tot een gevraagde bruilofstband en met name in de regio Eindhoven, Tilburg, Denbosch, Breda.


Maar de band is natuurlijk ook erg geliefd in de rest van Nederland. Wij hebben in de loop van ruim 20 jaar tijd dat de band bestaat div. feesten en bruiloften van gezellige en swingende live muziek mogen voorzien.

 

Bruiloftsband Nightwind zal er alles aan doen om van jullie bruiloft of feest een swingend KNALFEEST te maken!

Het internet staat vol met leuke bands maar zijn jullie echt op zoek naar de perfecte band voor jullie bruiloft, dan zijn jullie bij bruilofstband Nightwind bij de  juiste band voor je bruiloft.

 

Meer informatie over alle mogelijkheden die bruiloftsband Nightwind heeft, vraag dan nu een gratis offerte aan

 

Wij gaan jullie huwelijksfeest verzorgen met een mooie lichtshow, perfect en aangenaam geluid, swingende dans en feestmuziek en met de nieuwste top-40 -hits ! 

Bruiloftsband feestband Nightwind!

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen en budget. En gelukkig hebben we voor bijna ieder budget een passende muzikale oplossing. Dat begint bij een muzikaal trio tot een grote 10 persoon allround bruiloftsband.


Wat voor soort bruiloftsfeest jullie ook gevens,  bruiloftsband Nightwind is de band voor jullie huwelijksfeest. En of jullie bruiloft nu 10 gasten heeft of een mega bruiloft met meer dan 500 feestgangers: met allround feestband  en bruilofstband Nightwind hebben jullie top-entertainment voor jullie bruiloft! En wat ook nog een meevaller is, bruiloftsband Nightwind is ook nog eens zeer betaalbaar. 

XL bruiloftsband met saxofonist een dj en/of blazerssectie.

Eens iets anders dan de gebruikelijk  bruiloftsband op jullie bruiloftsfeest, Misschien is dan onze xl of xxl bruiloft en partyband iets voor jullie bruiloft. Omdat er meer muzikanten en techniek aan de band worden toegevoed ligt deze bandbezetting uiteraard wel in een wat hogere prijsklasse.  Maar trouwen doe je niet iedere dag en zoek je iets speciaals voor je bruiloft dan is deze optie voor jullie zeker de juiste keus!

 

Onze XXl bruiloftsband kan bestaan uit een band met b.v.b. een saxofonist en een  DJ, met daar nog extra aan toegevoed een hele blazerssectie en een swingende percusionist. Jullie kunnen naar believen zelf je eigen bruiloftsband samenstellen. En kom je er zelf niet helemaal uit, natuurlijk helpen wij jullie graag met het kiezen van de juiste band formatie . [....]


Bruiloftsband Nightwind de band voor je bruiloft!

Bruiloftband Nightwind

Of u nu een klein gezelschap met 40 gasten of een kasteelbruiloft geeft

met 600 gasten met bruiloftsband Nightwind bent u altijd verzerkerd van top entertainment!.

Bruiloftsband Nightwind

Al meer dan 20 jaar een veel gevraagde bruiloftsband in Nederland, Duitsland en België .

Bruiloftsband Nightwind de ultieme bruilofts band, vele tevreden bruidsparen zullen dat volmondig bevestigen.

Soulband discoband Nightwind

Coverband disco band Nightwind the partyabdn

Willen jullie eens echt totaal iets anders dan een standart bruilofts coverband boekt dan Nightwind the soul en disco band. Bel of mail naar de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Bruiloftsband Nightwind