drive-in-show facebook  drive-in-show band youtube      bruiloftsband coverband Nightwind logoCoverband weddingband Nightwind eng vlag  Hochzeitsband partyband Nightwind German

Drive-in-show, DJ en  Coverband Nightwind.

 

De Nightwind drive-in-show is een perfecte combinatie voor jullie bruiloft. Steeds vaker kiezen bruidsparen er voor om in combinatie met de band gebruik te maken van onze eigen drive-in-show of dj.

 

Onze band-dj zorgt er voor dat een half uur voor aanvang van het optreden van de band er muziek wordt gedraaid op de achtergrond. Tijdens de pauzes van de band verzorgd de dj ook de muziek zodat het feest lekker doorloopt. En de gasten kunnen natuurlijk nummers aanvragen.

 

Ook bestaat de mogelijkheid om de dj na afloop van het band optreden nog een half uur (of uur) door te laten draaien. Vermeld dit in uw aanvraag en vraag naar de mogelijkheden.

De Nightwind drive-in-show

 

Onze band dj's zijn zo wel live muzikant als professioneel dj en afhankelijk van welke band bezetting u boekt is de DJ de gitarist of de saxofonist van de band.

Beide DJ's werken buiten de band ook als professioneel dj en het voordeel is dat ze er toch zijn als muzikant, en dat maakt het voor jullie ook nog eens een héél betaalbare DJ! 

Drive-in-show avond vullend.

 

Toch liever alleen een drive-in-show zonder band, informeer naar al onze betaalbare drive-in-shows! [.....]


DJ en Coverband Nightwind

 

Dj en band Nightwind

Hier vind u alle informatie over de band DJ en coverband Nightwind.

DJ en Coverband Nightwind is al meer dan 20 jaar een veel gevraagde coverband met DJ en dat kunnen al meer dan 1000 zéér tevreden bruidsparen en bedrijven bevestigen

Coverband en DJ

Agenda - News - Div.

Band en DJ - DJ en band - Coverband en DJ - DJ Coverband - Bruiloft DJ Band - DJ bruiloftband - DJ band bruiloft